Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Megan Thee Stalliont traumatizálta a lövöldözés, melynek során meglőtték a lábát

Megan Thee Stalliont traumatizálta a lövöldözés, melynek során meglőtték a lábát

Offmedia- 2020.07.18. 17:50
A rendőrök Tory Lanezt sejtik az egész mögött.
Egyre szorosabban szorul a hurok Tory Lanez körül, miután a rendőrök már nem csak tiltott fegyverviselés miatt néznek a körmére, de azt sejtik, hogy ő lőtte meg előző héten Megan Thee Stalliont egy botrányba fulladt házibuli után.

Mint korábban írtuk, előző vasárnap hajnalban egy Hollywood Hills-i házibuliban mulatott több híresség is, köztük Kylie Jenner, Megan Thee Stallion, és Tory Lanez. Az este viszont ismeretlen okokból lövöldözésbe fulladt, ennek okán pedig a rendőröket is ki kellett hívni. A szemtanúk Tory Lanez társaságát nevezték meg a felbújtoknak, így a zsaruk megállították az autóját, melyben egy fegyvert találtak, valamint egy vérző lábó Megant, egy másik nővel együtt. Az esetről később egy videófelvétel is kikerült a netre, melyen látszik, hogy a rapper csaj véres lábbal tipeg ki az autóból, feltartott kézzel.

Mivel senki sem akart köpni, a rendőröknek Megan azt mondta, hogy "megvágta a lábát", majd később bevallotta, hogy valóban meglőtte "valaki". Megan köreiből több barátja is megfenyegette Tory-t, hogy jobb ha vigyáz magára, mert könnyen megütheti a bokáját. Tory Lanezt tehát szimplán tiltott fegyverviselés miatt vették őrizetbe, de miután elvileg a rendőrök birtokába jutott a konkrét konfliktusról készült videófelvétel (ez egyelőre nem nyilvános), melyen látható, hogy Tory fegyvert fog Meganra, ez könnyen átcsaphat sokkal súlyosabb vádakba is.

Megan tegnap szólalt meg először nyilvánosan az esettel kapcsolatban. Twitter posztjában azt írja, hogy lehet ez egyeseknek csak egy újabb szaftos bulvár sztori, amin el lehet csámcsogni, de ő tényleg megsérült, és traumatizálta az eset.

Hozzszlsok

rdekes lehet