Keresés

Megfenyegették Justin Biebert

Ráthgéber Réka- 2016.03.10. 11:53
377
Jobb lesz, ha legközelebb csendben marad.

Forrás: Getty/Europress

Justin Bieber sokak szemét szúrja. A fiatal sztár sikerei nem mindenkinek tetszenek, ráadásul az énekes alkalomadtán olyanokat mond vagy ír, amik gyorsan bajba sodorják. Így volt ez akkor is, amikor Orlando Bloom-ot magára haragította, aki kicsit helyre is rakta Justint. Most azonban komolyabb fenyegetést kapott.

Nate Diaz (felül)
Forrás: Getty/Europress

Bieber nagy UFC rajongó, amely a legrangosabb amerikai MMA szervezet. A napokban zajlott egy összecsapás két híres UFC harcos között. Nate Diaz és Conor McGregor jól elverték egymást, ám az előbbi jött ki győztesként a csatából. Ez nem tetszett Justinnak, és azonnal hangot is adott az Instagramján annak, hogy Conor McGregor mennyivel jobban megérdemelte volna a győzelmet. „Conor az egyetlen és igazi győztes. Mindig bevet egy kis ravaszságot, hogy győzzön és stílusa van a harcmodorának. Minden tiszteletem Nate Diazé, de az ő stílusa szörnyű.” – írta a fiatal énekes.

Az UFC harcosnak annyira nem jött be az üzenet, és vissza is válaszolt egy olyan képpel, amelyen egy jó nagy pofont ad Biebernek, és örülne neki, ha befogná. Ezek után mi Justin helyében több testőrrel járnánk addig, amíg le nem csendesedik ez az egész. Szerintetek akivel Orlando Bloom elbánt, azzal mit művelne egy profi harcos?

 

Ajánlott

Hozzászólások