Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Megszállott rajongó tört be Eminem házába, hogy találkozhasson a rapperrel

Megszállott rajongó tört be Eminem házába, hogy találkozhasson a rapperrel

Offmedia- 2020.05.03. 16:57
Sikeresen kikerülte a biztonsági őrt, és összetalálkozott Shady-vel is.
Életre kelt Eminem "Stan" című dalának őrült rajongója, a rapper pár hete arra kelt a saját házában, hogy pár méterre áll tőle az egyik fanja - írja a TMZ.

A rendőrök tájékoztatása szerint a 26 éves betörő hajnal négykor jutott be Em detroiti otthonába, megkerülve a biztonsági szolgálatot, hátul, a konyha ablakát betörve mászott be a házba, beindítva ezzel a riasztót. A jelzésre felébredt a rapper, majd a nappaliban összetalálkozott a sráccal, aki nem akart semmit sem ellopni, pláne nem akarta bántani a zenészt, szimplán látni akarta Eminemet, mivel nagy rajongója a zenéjének. Em sajnos nem volt olyan hangulatban, hogy aláírásokat osszon, és gyorsan biztonsági őrért kiáltott, aki lefogta betolakodót. A Matthew David Hughes nevű fickót végül a rendőrök vitték el, a rendőrségi fotón látszik, hogy arcmaszk is volt nála, szóval legalább a járványra tekintettel volt, ha már mások magántulajdonát nem tiszteli.

A betörőnől 50 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg, amit elvileg azóta se tett le, szóval egyelőre marad a Macomb megyei börtönben.

Hozzászólások

Érdekes lehet