Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Megzavarták 50 Cent randiját, a rapper egy asztalt vágott a provokátorhoz

Megzavarták 50 Cent randiját, a rapper egy asztalt vágott a provokátorhoz

Offmedia- 2020.07.11. 18:53
Majd repült egy szék is.
50 Cent iszonyat felhúzta magát, mikor a héten épp egy hölggyel italozgatott egy New Jersey-i kávézóban, majd egyszer csak megjelent egy férfi, aki láthatóan nem volt ismeretlen a rapper számára.

A TMZ birtokába jutott mobilos felvétel rögtön azzal indul, hogy egy férfi láthatóan agresszíven közeledik Fifty felé, majd erre reagálva a rapper felkap egy asztalt és hozzávágja a férfihoz, aki sikeresen kitér a repülő tárgy elől. Ezután a provokátor a pólóját is lekapja, várva a bunyót, de 50 inkább ezúttal egy székkel próbálja leállítani az arcot, de az fennakad a ponyván. A konfliktus vége békésen zárult, mindkettő fél lelépett a helyszínről, a rapper konkrétan a fehér Rolls-Royce-ával hajtott el, az akadékoskodó formának pedig maradt a gyaloglás. Letartóztatás nem történt, és senki sem jelentette fel a másikat.

A TMZ úgy tudja, hogy a problémázó férfi ugyanaz az alak, aki tavaly szintén egy randi közben találta be 50 Centet, akkor azért ment oda hozzá, hogy rávegye arra, hogy hallgassa meg a zenéjét, és csekkolja le az Instáját (erről az esetről itt írtunk részletesebben). A rapper akkor elhajtotta, a második találkozás viszont úgy tűnik már közel sem zajlott balhé nélkül.

Hozzszlsok

rdekes lehet