Keresés

Memphis Bleek-nek 100 dolcsi az összes vagyona

Offmedia- 2016.07.14. 11:00
677
A rapper teljesen eladósodott, készpénze szinte semmi sincs.
Forrás: Getty/Europress

A brooklyni emszí ellen csődeljárás van érvényben, ugyanis hónapokkal ezelőtt fizetésképtelenné vált, az adósságai viszont csak nőttön-nőnek.

Szebb napokat is megélt már korábban Memhis Bleek, aki egykoron a Roc-Fella Rocord oszlopos tagja volt, majd később saját kiadót alapított Get Low Records néven. A kétezres évek elején volt a csúcson a most 38 éves rapper. Akkoriban több számával is felkerült a mértékadó Billboard százas listáira is, és a műfaj legnagyobbjaival dolgozott együtt. DMX, Jay-Z (aki a legjobb barátja is egyébként), Ja Rule, Missy Elliot és Young Gunz csak pár név, akivel volt közös motyója Bleek-nek.

2005 óta azonban egy albumot sem jelentetett meg, a kiadója is csődbe ment, így a pénze is szépen lassan elfogyott az évek alatt. Most már ott tart, hogy az adóhatóság minden lépését figyeli,mivel majd' 340 ezer dollárral lóg az államnak. A gond pedig az, hogy a vagyona összesen 274 ezer dollárral rúg. És, ebben már benne van mindene: egy new jersey-i ház, ruhák, ékszerek, és egy Chevy Impala.

Ennyi az egész. Ja, dehogy! Elmondása szerint még van összesen 100 dollár készpénze is!

Hála az égnek nem omlott össze a pénztelenségtől Bleek, és jókat nevet a sztorin Noreaga-val közösen... Sőt, még tervei is vannak!Irány Tipszmikszelni, Memphis!

(bossip.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások