Keresés
13O
Budapest
2017.10.17., kedd (Hedvig)

Mi a szösz? Taylor Swiftnek új pasija van?

Fiji- 2016.06.18. 10:30
356
Még csak két hete szakított Taylor Swift és Calvin Harris, de úgy tűnik az énekesnő már tovább is lépett, és a színész, Tom Hiddleston oldalán keresi a boldogságot.

Forrás: Getty/Europress

A pár
Rhode Islanden töltött el egy napot kettesben, ahol a lesifotósok elől sem menekültek. Egy ismeretlen forrás azt nyilatkozta, hogy úgy néztek ki, mint egy fiatal pár, akik nem foglalkoznak a világgal. Nyalták-falták egymást nem törődve azzal, hogy körülbelül 20 ember volt még körülöttük a parton.

A páros először a Met Gálán találkozott, és Tom ott kezdett el érdeklődést mutatni az énekesnő felé. Mindent megtett azért, hogy elnyerje a kegyeit, virágokat küldött és udvarolt Taylornak. Úgy tűnik az erőfeszítése meghozta a gyümölcsét.

Tom Hiddleston
Forrás: Getty/Europress

Eközben Calvin Harris a közösségi oldalakon törölte Taylor Swiftet és a kapcsolatuk végéről posztolt mondatát is eltűntette, ami így szólt: „Az igazság az, hogy a kapcsolatunk véget ért, ami maradt az a szeretet és tisztelet a másik fél felé. A búcsúmondattal együtt a közös képeik is a süllyesztőbe kerültek.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom