Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Mike Tyson szerint Tupac Shakur meggyilkolása előre el volt tervezve

Mike Tyson szerint Tupac Shakur meggyilkolása előre el volt tervezve

Offmedia- 2020.04.01. 15:42
A visszavonult bokszoló nem hiszi, hogy felindulásból elkövetett gyilkosság volt.
Mike Tyson és Fat Joe jól elbeszélgettek nemrég a karanténból, a zenei, és bokszolói sztorizgatások közt pedig Tupac Shakur 1996-os meggyilkolása is feljött.

Mint ismeretes, 1996. szeptember 7-én Mike Tyson és Bruce Seldon küzdöttek meg Las Vegasban az MGM Grand hotel-kaszinóban, a nagy meccsre pedig a Death Row Records feje, Suge Knight és Tyson jóbarátja, Tupac Shakur is kiváncsiak voltak. Később dulakodás tört ki a hotelben, melyben Tupac is részt vett, órákra rá pedig többször rálőttek a rapperre egy piros lámpánál. Hat napra rá Tupac a kórházban hunyt el.

Fat Joe tehát rákérdezett, milyen érzés volt Tysonnak, hogy pont a meccse után lőtték le a rappert.

"Még sosem mondtam ezt ki, de ez az egész leszámolás előre el volt tervezve...úgy gondolom, hogy a bokszmérkőzés jó lehetőséget adott nekik az egész kivitelezésére" - válaszolta Tyson. "Szerintem ez volt a tökéletes pillanat, hogy elvégezzék a piszkos munkát. Mindenki tudta, hogy ott lesz, aki számít. És azok, akik nem voltak ott, okkal nem jöttek el, mert tudták, hogy kik lesznek ott" - fejtegette sejtelmesen az ökölvívó.


Tyson tehát elveti azt a teóriát, hogy Tupac lelövése felindulásból elkövetett gyilkosság volt. Hozzátette, hogy Tupac egy nagyon erős személyiség volt, akit nem tudtak irányítani, és ez bizonyos emberek számára problémát jelentett.

Alább látható a teljes interjú.

(HNHH)

Hozzászólások

Érdekes lehet