Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Miley: cumisüveg és pelenka?

Offmedia- 2015.12.14. 16:50
304
A karácsonyi megmozdulása után azt hittük, hogy Miley talán megkomolyodik. A polgárpukkasztó stílust – ideiglenesen – félrerakta, viszont, amit most csinált azon már mi sem tudjuk, hogy sírjunk vagy inkább nevessünk.

Miley Cyrus új klipjét elnézve elgondolkodhatunk azon, hogy vajon mennyi komplexusa lehet. Az amerikai énekesnő és színésznő a BB Talk klipjében csecsemőnek öltözött. A nagy baba természetesen kapott rugdalózott, cumit, felfújható gumikacsát és igen, még pelenkát is. A vicces kisfilm rendezése Diane Martel munkája, aki az énekesnő We Can’t Stop című számának klipjét is készítette. A BB Talk-ot Miley új albumán, a Miley Cyrus & Her Dead Petz-en találhatjuk, melyet az énekesnő a The Flaming Lips, rockbandával vett fel.

A Miley Cyrus művésznéven elhíresült Destiny Hope Cyrus népszerűségét a Hannah Montana (2006 – 2011) sorozatnak köszönheti, később pedig szerepet kapott a Szex és New York második részében, illetve 2012-ben a LOL jeleneteiben is feltűnt. A színészet mellett aktív volt a zeneiparban is, a kontójára írható öt stúdióalbum: Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010), a Bangerz és a Miley Cyrus & Her Dead Petz.


Hozzászólások