Keresés

Mini-stroke miatt került kórházba a D12 rapper, Bizarre

Offmedia- 2021.01.18. 21:04
A kórházi ágya mellől posztolt a menedzsere.
A volt detroiti rap csapat, a D12 rappere, Bizarre nemrégiben egy kórházból posztolt Instagram Story-kat, arra kérve a rajongókat, hogy imádkozzanak a felépüléséért. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi történt vele, miért lett ágyhoz kötve, de a mai, hétfői napon a menedzsere egy új posztban magyarázta el a helyzetet. 

"Reggelt...Bizarre menedzsere vagyok, adok egy kis infót, hogy mi történt.. Bizarre sokkal jobban van már, átmeneti agyi keringészavara (TIA-ja) volt, szeretném tudatni a rajongókkal és a családdal, hogy túléli, és hamarosan visszatér, dumpster juice 2021.." - írta a menedzser a rapper kórházi képe mellé, melyen maszkban alszik épp. A leírásban említett TIA amúgy egy mini-stroke-nak felel meg, míg a Dumpster Juice a rapper készülő albumának a címe, mely ezek szerint idén érkezik. Remélhetőleg Bizarre hamarosan hazamahet.


Nem Bizarre volt az egyetlen D12 tag amúgy, aki mostanában kórházba került, Kuniva például előző héten arról posztolt, hogy egy meg nem nevezett betegség miatt műtéten kellet átesnie, de a beavatkozást sokáig halogatta, mivel félt. Állítása szerint legutóbbi albumánál úgy volt, hogy lehet ez lesz az utolsó, ezért sem hívott meg rá vendégelőadókat, végül a felesége nyomására bevállalta a műtétet, mely szerencsére jól sikerült.(HNHH)

Hozzszlsok

rdekes lehet