Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Missh: Ittas voltam és feldúlt, nem úgy gondoltam, amit mondtam

Missh: Ittas voltam és feldúlt, nem úgy gondoltam, amit mondtam

Offmedia- 2020.02.26. 19:54
A rapper bocsánatot kért az erdélyiektől.
Megverték Missh-t a hétvégén Székelyudvarhelyen - írtuk meg mi is nemrégiben a sztorit, aminek most amolyan lezárásaképpen bocsánatot kért a zenész az erdélyiektől, amiért őket szidta az eset után. 

Missh többek között azt mondta, hogy a "szájbabaszott erdélyiek nem tudják hol a helyük", és azt állította, hogy azért verték meg a Mokka nevű helyen, mert magyar származású, miközben a helyi rendőrököt is kiosztotta, amiért szerinte "lószart sem tudnak csinálni". A véresen végződő estéről amúgy itt írtunk részletesen

Az elmúlt időszakban Missh egyszer már bocsánatot kért a hangnemért egy Instagram posztban, de most egy azóta törölt Insta story-ban megint elnézést kért az erdélyiektől. "Ittas voltam és feldúlt, hirtelen felindulásból mondtam azt, amit mondtam, és sajnálom... Nyilván nem így gondolom, amit mondtam, sok erdélyi hallgatóm van, és barátom, sőt apukám is ott született, mamámék is ott élnek" - írta, majd a rendőröktől is bocsánatot kért, egyben elismerte, hogy segítőkészek voltak. Az eredeti sztorit elsőként lehozó Uh.ro amúgy anno azt írta, hogy a Mokka egyik dolgozója úgy tudja, eljárás indult a rapper ellen a rendőrök hitelrontása miatt.

Forrás: Missh Instagram
(444)

Hozzászólások

Érdekes lehet