Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Missh kiakadt a BSW új felvágós klipjére, nem tartja hitelesnek a duót

Missh kiakadt a BSW új felvágós klipjére, nem tartja hitelesnek a duót

Szaghmeiszter Máté- 2019.12.01. 20:11
A rapper szerint a BSW még ruhákra se költ, miközben a számaikban megy a flex.
A napokban jelent meg a BSW (régebbi nevükön BeerSeeWalk) legújabb klipje, mely igencsak megosztotta az internetet. A "Csöcsök és Segg" című pop-rap alkotás mondjuk nem az első trekkjük, ami erős kritikákat kap, mindenesetre az 50%-os diszlájk arány még annak ellenére is beszédes, hogy a kommentszekcióban vélhetően beindult a negatív reakciók takarítása, hisz főleg pozitív vagy semleges kommenteket lehet csak olvasni.

Alább meg is lehet hallgatni, de nagyon röviden a dal arról szól, hogy a srácoknak nagyon sok pénzük van, probléma nélkül élnek, és persze minden nő őket akarja. Saját bevallásuk szerint amúgy a trekk maga egy hulladék, vagy ahogy Meklód rappeli: "Tesó nem akartam ilyen szar zenét csinálni, de beleszartam" - szóval ha ők mondják, el kell hinnünk.

A mű közel egy hét alatt 700 ezres nézettséget produkált, így nem csoda, hogy a roxtar Missh-hez is eljutott. A rapper annyira kiakadt a látottakon, hogy egy Insta sztoriban reagálta le azt, nem kímélve a látszólag pénzszóró párost. "Annyi emberrel beszéltük, hogy ez az új BSW klip, ez mégis mi a fasz?" - indítja mondandóját, majd megmutatja a kamerának, hogy összetört a legújabb iPhone-ja, és a 600 ezres TV-jét is tönkrevágta, miközben befigyel a GUCCI szatyor a háttérben a rengeteg iPhone doboz mellett. Szerinte ez azt bizonyítja, hogy ő tényleg eszetlenül költi a pénzt, míg a BSW ezt csak eljátssza. 

"Mi tényleg leszarjuk a pénzt, úgyhogy ezért vagyok kiakadva az olyan faszfejekre, akik eljátsszák, hogy szarnak a pénzre, közben még ruhákat sem vesznek maguknak" - zárja Missh a videót.


Hozzászólások

Érdekes lehet