Keresés

  • Főoldal
  • Bulvár
  • Missh T$ula Gangbe vágta magát és elkezdte részegen szétbontani a színpadot orosházi koncertjén

Missh T$ula Gangbe vágta magát és elkezdte részegen szétbontani a színpadot orosházi koncertjén

Offmedia- 2019.06.03. 20:29
De végül leállították.
Missh-t is elérhette a T$ula Gang mánia, hisz a rapper nemrég megpróbálta szétbarmolni a színpadtechnikát egy orosházi koncertjén.

Az eset a szombaton megtartott "Fütyülős Illegal Summer Festival 2019"-en (lol igen ez egy valós eseménynév) történt, ahol Missh mellett fellépett még Lmen Prala és Krúbi is. A netre feltöltött képek alapján a koncert rendben lezajlott, de egy olvasónk megáldott minket a koncert végéről készült videófelvétellel, melyen az látható, hogy miután Missh félmeztelenül befejezi a "RoxtaR" című slágerét, földhöz vágja a mikrofont, majd a színpadtechnikát is elkezdi szétbontani, még a monitor hangfallal is megpróbálkozik, de ezen a ponton közbelép egy úriember, aki feltételezzük az egyik szervező, eközben a háttérben ott somfordál a szintén zenész Karola, aki amúgy Missh barátnője, végül közösen letámogatják a rappert a színpadról.

Úgy tudjuk Missh másnap Insta story-ban vagy live-ban bocsánatot kért (ennek a nyomát már nem találtuk), utolsó posztjában arról ír, hogy a koncertek mellé nála kötelező a vodka, lehet most egy kicsit több volt a kelleténél.

Hozzászólások