Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Nagyot megy Silentó, a Los Angeles-i rapper: két nap leforgása alatt kétszer tartóztatták le

Nagyot megy Silentó, a Los Angeles-i rapper: két nap leforgása alatt kétszer tartóztatták le

Kócsi- 2020.09.04. 14:10
Ezúttal nem a toplistákat ostromolta.

Ma áll bíróság elé a Los Angeles-i rapper, Silentó, miután a múlt hétvégén két nap alatt kétszer tartóztatták le erőszakos bűncselekmények miatt. A 22 éves előadó augusztus 28-án, pénteken kezdett maratoni ámokfutásba, amikor egy vita után bántalmazta barátnőjét, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A kiérkező rendőrök ugyan letartóztatták Silentó-t, ám néhány óra múlva szabadon távozhatott, hogy aztán tovább jaszkarizzon a városban.

Másnap, augusztus 29-én ismét ráhívták a rend éber őreit, miután egy baltát lóbálva jelent meg egy számára ismeretlen család házánál, és a barátnője hogyléte felől „érdeklődött”. Az ingatlanban élő emberek viszont nem ijedtek meg különösebben tőle, lefegyverezték a váratlan látogatót. Ekkor érkezett meg lóhalálában Silentó egyik haverja a helyszínre, hogy emberünk tudtára hozza, benézte a címet. A dinamikus duó próbált elmenekülni, de nem jutottak messzire, mert a yardok már a nyomukban voltak.

Silentó így rövid úton megint a sitten kötött ki, ezúttal azonban már nem engedték el, jelenleg is rácsok mögött várja a bírósági tárgyalását.

Alább Silentó eddigi legnagyobb slágere, a Watch Me (Whip/NaeNae) csekkolható még 2015-ből.

(Complex)

Hozzászólások

Érdekes lehet