Keresés
12O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Nem jött be a stílusváltás?

Fiji- 2016.05.25. 09:37
558
Miley Cyrus keservesen megbánta, hogy megváltoztatta stílusát. A világhírű énekesnő újabban arra figyelmezteti a lányokat, hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát, amit ő. Lehet, hogy kezd megjönni az esze és végre pozitív képben akar tetszelegni a tinik előtt?
Forrás: Getty / Europress

Miley Cyrus most már nagyon bánja, hogy lemondott a természetességéről, amely még karriere elején jellemezte. Az énekesnőnek minden jel szerint kezd megjönni az esze. Botrányos szerepléseit nem lehet csak úgy elfelejteni. Nagyon sok olyan dolgot tett, amellyel nemcsak rajongóit, hanem a világot is sokkolta. Többek között került fel róla jointos kép a közösségi oldalakra, de különböző színű hajával is megbotránkoztatta már követőit.

Forrás: Getty / Europress

Forrás: Getty / Europress

Forrás: Getty / Europress

Forrás: Getty / Europress

Annak ellenére, hogy az énekesnő nagyon szeret kísérletezni hajával, pár nappal ezelőtt elmondta, hogy nagyon megbánta. Most már mélységesen szomorú azért, mert a masszív festés miatt, már soha nem kaphatja vissza tincsei természetességét. „Ez a folyamat kiváló lecke volt számomra. Valami belül azt mondta, hogy nem kellene csinálnom… de végül megtörtént – unalmamban befestettem a gyönyörű természetes hajam.” – mesélte az énekesnő. Miley nagyon el van keseredve, de tudja, hogy haja vissza fog nőni és természetes színben pompázhat. Végül, de nem utolsósorban az énekesnő arra is felhívta a tinik figyelmét, hogy soha ne fessenek otthon hajat, mindig bízzák szakemberre a munkát.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom