Keresés
4O
Budapest
2017.11.17., péntek (Hortenzia, Gergő)

Nincs jól Hayden Panettiere

Offmedia- 2015.10.15. 10:08
1012
Szerencsére maga kért segítséget.

Hayden Panettiere baby main

Vlagyimir Klicsko és az aprócska színésznő, Hayden Panettiere boldogsága határtalan volt, amikor kiderült, hogy gyermekük lesz. Hayden nagyon jól viselte a terhességet, több olyan kép készült róla, ahol sugárzik a boldogságtól. A bébi meg is született 2014 decemberében, ám az óta nem sok mindent lehetett róluk hallani. Egészen szeptemberig, amikor egy talk showban elmesélte, hogy mennyire megviseli a betegsége.

Hayden sajnálatos módon szülés utáni depresszióban szenved, amit nagyon nehezen él meg. Azt nyilatkozta, hogy rengeteg ember tévesen ismeri ezt a betegséget, sokan azt gondolják, hogy ilyenkor a nők bántani is képesek lennének a gyermeküket. A színésznő bevallása szerint ő soha nem tudna semmilyen módon ártani a kislányának, ő inkább egyedül érzi magát, és szeretné, ha többet beszélnének a depresszióról.

Hayden állapota tovább romlott, október 13-án megjelent volna egy nyilvános eseményen, azonban ezt lefújta, és önkéntesen bevonult egy klinikára, hogy teljesen kikezeljék. Mi szurkolunk neki, ugyanis minimum négy gyereket szeretne, és ahhoz bizony kemény immunrendszer szükséges.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom