Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Nincs válságban Orlando Bloom és Katy Perry kapcsolata!

Fiji- 2016.05.23. 11:45
329
Pár napja azt fecsegte a tengerentúli sajtó, hogy Orlando Bloom más– konkrétan Selena Gomez – felé kacsintgat. Nos, megnyugodhatnak a rajongók, mert a színész és Katy Perry a cannes-i amFAR eseményén úgy turbékoltak, mint a galambok.
Katy Perry

Május 19-én tartották meg a filmfesztivál záróeseményét megelőző nagyszabású amfAR Cinema Against AIDS - azaz a mozi az AIDS ellen - gálát. Az elegáns, jótékonysági aukcióval egybekötött estről természetesen nem hiányozhat a szakma krémje sem. A L’Oréal szépségnagykövetei és a Victoria’s Secret modellek mellett feltűnt Katy Perry és Orlando Bloom is.

Orlando Bloom

Sajnálatos módon közös kép nem készült a sztárpárosról, azonban a szemtanúk szerint jól érezték magukat az eseményen. A források szerint minden pillanatot kihasználtak, amit fotósok hada nélkül töltöttek. Az amerikai popdíva a vörös szőnyegen egy tündöklően piros Marchesa ruhában jelent meg, mellyel azonnal felhívta magára a figyelmet. A kreációt - melyet virágszirmoknak tűnő elemek és csipke díszített – Katy Perry összefogott hajával, piros árnyalatú rúzsával és szolid ékszerekkel dobta fel. Az énekesnő nemcsak vendégként volt jelen az eseményen, hanem zenei produkcióval is készült, melynek keretében elénekelte legnagyobb slágereit.

Hozzászólások