Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Nincs videóbizonyíték Quavo verekedéséről, állítja az ügyvédje

Nincs videóbizonyíték Quavo verekedéséről, állítja az ügyvédje

Offmedia- 2018.02.10. 13:55
Quavo mégis ártatlan?
Visszavágott Quavo ügyvédje, azokra a híresztelésekre, miszerint a rapperről megdönthetetlen bizonyítékok kerültek elő a verekedéses ügyével kapcsolatban.

A sztori még a Grammy-díjátadó utáni éjszaka indult. Eric The Jeweler, aki ékszereket készít rappereknek, azt állította, hogy Quavo és egy másik arc elgyepálták a 10ak nevű klubban, miután felhozta nekik Offset állítólag tartozását. Eric arcsérülésekkel távozott a helyszínről, és állítása szerint még a 30 ezer dollárt érő nyakláncát is behúzták. Később feljelentést tett a rendőrségen, akik a legutóbbi infók szerint kellő bizonyítékkal rendelkeznek Quavo letartóztatásához. 

Ezt a képet árnyalta most a rapper ügyvédje, aki elárulta a TMZ-nek, hogy látta a klub biztonsági kamerájának felvételét, és azon bizony nem verekszik Quavo. Két arc tényleg nekiront Ericnek, de azok közül egyik sem a rapper. Az ügyvéd még azt is hozzátette, hogy az is látszik, hogy Eric elhagyja a helyet, a nyaklánca pedig továbbra is a nyakában lóg. Hazudott volna tehát Eric? Hamarosan kiderül, hisz most a rendőrségnél pattog a labda.

Hozzászólások