Keresés

OMG: Justin Bieber törölte az Instáját!

Offmedia- 2016.08.16. 12:41
4386
Érdemes ezek után tovább élni?!
A Török - EU egymásnak feszülés semmi ahhoz képest, amit Justin Biebernek és a rajongóinak kellett átélniük az elmúlt napokban. Történt ugyanis, hogy a sztár egyre kevésbé tűrte, hogy a friss barátnőjéről kirakott képek alatt nagyon sok szitkozódó komment jelent meg.

Ezek a képek Justin törölt insta oldaláról vannak
Justin figyelmeztette a rajongóit, hogy ha nem hagyják abba Sophie Richie ócsárlását, akkor retorziók lépnek életbe, ami mint utólag kiderült nem azt jelent, hogy mindenkit felpofoz, csak annyit, hogy törli az Instagram oldalát.

De még mielőtt törölte volna a mostanában Snapchatet kopizó közösségi oldalon való létét, még lezajlott egy mikrodráma a kommentszekcióban, ugyanis nem más szólt közbe, mint a nagybetűs EXE, Selena Gomez! Igen, jól olvastátok, Selena a rajongóknak adott igazat, és mint a kommentjében kifejtette:

"Ha nem bírod elviselni a kritikát, akkor talán ne posztolj képet a barátnődről lol - a kapcsolatotoknak különlegesnek kéne lennie, amit csak egymással osztotok meg. Ne haragudj a rajongóidra, ők szeretnek téged."

Boooom! Justin persze a Maybach hátsó bőrülésén, úton a McDonalds felé nem bírta ki, hogy ne vágjon vissza valami frappánssal és ezt gépelte be a kommentek közé az exének:

"Elég vicces látni, hogy emberek, akik csak a hírnevük növelésére használtak engem, még mindig engem hibáztatnak mindenért. Szomorú."

Hoppppá! Prat-prat-prat így dördülnek az oltáslövedékek Justintól, de most kapcsoljunk át kollégánkhoz, aki a Selena Gomez lövészárokból tudósít:

"Elég vicces látni, hogy azok, akik többször megcsalták a párjukat, még mindig azt hibáztatják, aki megbocsájtó és támogató"

Kész, vége. Selena atombombával zárta a vitát. Ma pedig Justin Insta oldala eltűnt az internetről. Véletlen lenne? 

Ajánlott

Hozzászólások