Keresés
11O
Budapest
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Paris Hilton úgy gondolja, hogy ő is az ISIS célpontja lehet

Paris Hilton úgy gondolja, hogy ő is az ISIS célpontja lehet

Offmedia- 2016.08.06. 00:30
401
Komoly indokokat sorakoztat fel, hogy miért is van veszélyben az élete...
Forrás:Getty/Europress

A jelenlegi helyzetben, amikor öngyilkos merényletek, robbantások és egyéb terrorcselekmények történnek a világ majd' minden szegletében, szinte természetes, hogy az emberek némiképp paranoiddá válnak. Van, aki nagyon, van aki kevésbé.

Paris Hilton, aki jelenleg Ibizán "dolgozik", mint "dj" (mindkét szót szigorúan idézőjelbe téve), úgy érzi, hogy az ISIS a sarkában van! És, hogy honnan veszi mindezt? A napokban egy interjúban, ezt is elárulta.

"Nagyon sokat utazom világszerte, és mivel híres vagyok, ezért úgy érzem, hogy engem is figyel az ISIS, ami nagyon megrémít". Szóval, ha híres vagy és sokat utazol, tuti levadásznak a terroristák, legalábbis a Hilton trónörökös szerint.

De, hála a magasságosnak, Paris tudja, hogyan járjon túl az ISIS eszén!"Én egy szabad ember vagyok, aki nem fél és hátul is van szeme. Amúgy sem megyek sehova a testőreim nélkül".

Nem tudjuk, hogy miért lovalta bele a szőkeség magát ennyire a témába, csak sejthetjük, hogy rosszul esett az egójának, hogy kimaradt abból a listából, amit az ISIS hozott nyilvánosságra pár hónappal ezelőtt, a számukra "legfontosabb" amerikai emberekről. Paris Hilton nincs a felsoroltak között...

Valószínűleg ez fájhatott neki és inkább felhívta magára a figyelmet, ahelyett, hogy csendben maradt volna, ha már ennyire fél.

Az interjúban még azt is megemlítette, hogy nagyon szereti és sokra tartja Donald Trump-ot, aki nem mellékesen apukájának is jó barátja. Szerinte, csak a jó Donald tudja megvédeni az USA-t a terrorizmustól.

(complex.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom