Keresés

Puskás Peti anyukájával díszít karácsonyfát!

Offmedia- 2015.12.08. 00:31
190
Szombat délelőtt a Jégteraszra a súlyos betegségből gyógyult gyermekekhez is megérkezett a Mikulás, aki a finomságokon kívül magával hozta krampuszait is. Az eseményen jelen volt Puskás Peti is, aki megosztotta velünk, hogy neki mit jelent az ünnep!


A karácsony Puskás Peti számára sem kecsegtet túl sok pihenéssel és szabadidővel. Az énekes elárulta, hogy „a karácsony a színházban egy elég elfoglalt időszak, hiszen nagyon sok családi előadás is van ilyenkor. Visszavonulok a Madách Színházba, ahol Józsefet fogok játszani.” Mindemellett Puskás Peti azt is elmondta, hogy mit tart a karácsonyban a legfontosabbnak, ami pedig nem más, mint „az az este, mikor összeülünk és együtt vacsorázunk a családdal.” Ő az ajándékozás részét annyira nem is szereti. „Azt gondolom, hogy a gyerekeknek kell ajándékot venni, mert örülnek neki, de egy kicsit szerintem túlnőtt ez a vásárlási láz a karácsonyon. Elfelejtük azt, hogy miről is szól valójában az ünnep.”

A The Biebers frontembere azt is hozzátette, hogy valamilyen szinten ragaszkodik a hagyományokhoz, a karácsonyfát anyukájával szokta díszíteni. 

Ajánlott

Hozzászólások