Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Ráugrottak Gigi Hadidra a milánói divathéten, a modell könyökkel védte meg magát

Ráugrottak Gigi Hadidra a milánói divathéten, a modell könyökkel védte meg magát

Szaghmeiszter Máté- 2016.09.23. 12:43
8604
Hol vannak ilyenkor a testőrei?


Durva összetűzésbe került egy férfival Gigi Hadid a milánói divathéten. A modell testvérével együtt jött épp ki Max Mara showjáról, mikor hátulról valaki odarohant hozzá, átölelte és felemelte a levegőbe.

Mint utólag kiderült a férfi valójában egy ukrán médiaszemélyiség Vitalii Sediuk, aki már több hasonló kaliberű sztárt is molesztált. Kim Kardashian-t ellökte egy rendezvényen, Will Smith-nek szájra puszit adott, Brad Pitt közelébe pedig egy jó ideig biztos nem mehet, miután a bíróság elítélte egy premieren elcsattant pofon miatt.

Visszatérve Gigi-re, a modell elég határozottan hárította Vitalii "poénját" egy jól irányzott könyékkel az ukrán férfi arcába, majd dühödten utána kiáltotta, hogy: "Ki a f*** vagy te? Te szardarab!


Miután több bulvárlap is olyan címlappal jelent meg, amiben Hadid viselkedését kritizálták, a modell Twitteren volt kénytelen kommentálni az esetet:

"Jogom van megvédeni magam! Mit képzelt ez az idióta, hogy csak úgy fogdoshat? Futni viszont legalább gyorsan fut.

Apró adalék, hogy a magyar állami média is kellően áldozathibáztató hangnemben hozta le a sztorit. A Híradó.hu összemosta az esetet azzal, hogy Gigi a divathét során a Fendi egyik modelljeként melltartó nélkül sétált végig a kifutón. Ennek persze semmi köze a később történt ukrán férfi pofátlanságához, de nekik mégis sikerült megtalálniuk a képzeletbeli összefüggést, hisz mint írják:

"Az átlátszó ruha mindenféle fényben és megvilágításban egyaránt megmutatta Hadid bájait, tökéletesen jól látszott a melle, ami egy kicsit sem feszélyezte viselőjét.(...) A kérdés csak az, hogy vajon megéri-e az árát a pillanatnyi csillogás és átlátszóság a siker nevében…Talán ennek tudható be az a jelenet is, amelyben Hadid a divatbemutató után kifelé tartva az épületből kénytelen volt megvédeni magát.

Bravó!

Ajánlott

Hozzászólások