Keresés
3O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Rita Ora perrel fenyegetőzik

Fiji- 2015.12.22. 11:16
184
A brit énekesnő nem viccel, beperelte a zenei kiadót, a Roc Nationt.
Forrás: Getty/Europress

Rita Ora a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságtól kéri, hogy szolgáltassanak ügyében igazságot. Az énekesnő a Roc Nation lemezkiadóval áll szerződésben, de nem minden működik a szerződésben foglaltak szerint. Rita Ora most már nagyon nem bírt magával, ezért aggályait bíróság előtt is kifejezésre akarja juttatni.

„Amikor Rita aláírta a szerződést, a Roc Nation nagyon örült, hogy előadóművészükként üdvözölhette. Ahogyan a vállalat érdekei formálódtak, úgy az énekesnő is veszítetett abból az érdeklődésből, mely az elején körülvette. Rita támogatói fokozatosan lemorzsolódtak, és végül egyedül maradt.” – állt a dokumentumban, melyet az énekesnő képviselete a benyújtott. Azt is hozzátették, hogy Rita Ora mindent egyedül csinál, melybe beletartoznak a felvételek, fellépések és a videoklipek is.

Az említett vállalat 2013-ban a Sony-val történő együttműködését az Universal-lal való házasságra váltotta. Ettől az időszaktól kezdve Rita Ora már nem kapta meg azt a kielégítő figyelmet, amelyre vágyott. Attól függetlenül, hogy több piacképes albumot készített, az énekesnő számára csak egy album kiadását támogatták. Az énekesnő Jay Z-nek köszönhetően szerződött le a Roc Nation-nel még 2009-ben, de Rita Ora már nagyon szabadulna a kiadótól, ezért is próbálkozik a „hét éves törvény”-ra apellálással. Ha minden a terve szerint alakul, akkor lazulnak a szerződésben vázoltak, ha pedig nem, akkor még 3 évig együtt kell dolgoznia a kiadóval.

Hozzászólások