Keresés
9O
Budapest

Ryan Reynolds igazán jó arc

Ráthgéber Réka- 2016.02.11. 09:00
229
A következő filmjében akár fogtündér is lehetne.

Forrás:justjared.com

A Deadpool filmmel rengeteg képregény rajongó álma valósul meg. Ryan Reynolds azért vállalta el a szerepet, mert az X-men kezdetek: Farkas című produkcióban nagyon háttérbe szorították a karaktert. Miután megnézte a filmet, a színész addig lobbizott, míg a piros ruhás akcióhős kapott egy saját filmet, Ryan pedig a főszerepet. Nos, úgy tűnik, a sztár a való életben is olyan jó arc, mint a mozikban.

Mariah Boyle egy durva bölcsesség fog műtét után ébredezett a kocsiban, amikor is anyukája poénból közölte vele, hogy nem tudja már megnézni a Deadpool-t, ugyanis az összes jegy elkelt az egyetlen előadásra, amit megtartanak. Természetesen a lány teljesen kiborult, elkezdett sírni, és sajnálta, hogy nem láthatta kedvenc hősét a mozivásznon.

 
Az anyukája ezután feltöltötte a videót Ryan Reynolds Facebook-jára, akinek azonnal megesett a szíve a szomorú lányon. „Mariah Boyle, csak én gondolom azt, hogy a fogtündér a legsunyibb a világon? De, most komolyan, hogy lehet valaki olyan, hogy ott hagy két jegyet a párnád alatt a Deadpool premierére?” – írta a színész.

Nem hiába, van, akibe még szorult egy kis emberség, és tudja, hogy milyen érzés tamponnal a szájában várni a megváltást. Ezek után még inkább várjuk a Deadpool filmet!


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom