Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Snoop Dogg beleállt Schwarzeneggerbe!

Offmedia- 2016.04.14. 10:43
352
Komoly kirohanást intézett a rapper a volt kormányzó ellen.

Mi gondja van Snoopnak Schwarzival? Egészen pontosan nem tudni, csak annyit, hogy a napokban Instagramra posztolt egy videót, melyben sok minden más mellett, nem túl elegánsan, "rasszista sz*rdarabnak" nevezte a volt testépítő-színészt.

Fuck you Arnold what a friend. U are 😡😡🐍🐍🕷

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Korábban, ők ketten kimondottan jó kapcsolatot ápoltak, de most úgy tűnik Snoop berágott Arnoldra egy korábbi kivégzés miatt. A történet meglehetősen bonyolult, egészen 2011-ig nyúlik vissza, amikor még Schwarzenegger volt a kaliforniai kormányzó és egy elítéltnek lerövidítette a büntetését. Az illetőnek 16 év helyett csak hetet kellett leülnie. A rossznyelvek szerint  Esteban Nunez, csak azért kapott enyhítést, mert az apja, Fabian Nunez akkoriban szóvivőként dolgozott és befolyásos emberként sok mindenkit ismert. Sőt, a volt kormányzóval is jóban volt...

Snoop egyik barátját, bizonyos Stanley “Tookie” Williams-et, 2005-ben végezték ki, bár Schwarzeneggernek lehetősége lett volna kegyelmet adni a férfinak, ezt mégsem tette meg. Nunez, jó magaviseletének köszönhetően most szabadult és ezen húzta fel magát Snoop, valóságos hadjáratot indítva az akciófilmek koronázatlan királya ellen (Bocs, Sly).

Magyarra inkább nem fordítjuk le a válogatott sértéseket, amelyekkel bombázza Arnit, de angolul idézünk a magasröptű gondolatokból:

“This n*gger is a straight bitch,” kezdte Snoop. “Punk motherf*cker, how you going to let this n*gger out of jail, n*gger, but you’re going to kill Tookie Williams because homeboy was your friend?” 

“Motherf*cker, I can’t stand you. You is one motherf*cking racist piece of shit. Fuck you, Arnold Schwarzenegger.”

Röviden, összefoglalva a Snoop Dogg által leírtakat: B*zd meg Arnold Schwarzenegger! Nem bírlak téged! És még sok-sok káromkodás...

(rawstory.com nyomán)

Hozzászólások