Keresés
7O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Tagadja tettét az erőszakoló, aki azt hitte áldozata azért sír, mert túl nagy van neki

Tagadja tettét az erőszakoló, aki azt hitte áldozata azért sír, mert túl nagy van neki

Offmedia- 2016.09.10. 11:21
13212
Döbbenetes vallomást tett egy nemi erőszakkal vádolt férfi a londoni bíróságon.
Forrás: Getty / iStock

A 26 éves Daniel Green tavaly megerőszakolt egy nőt abban az irodában, ahol közösen dolgoztak. Legalábbis ezt állítja áldozata. A férfi azonban nem tartja magát bűnösnek. És ennek, a most induló perben hangot is adott a bíróságon.

A brókerként dolgozó férfi azt állítja, hogy nem történt erőszak, mindketten benne voltak a légyottban, bár az valóban feltűnt neki, hogy kolleganője az aktus közben zokog...

Csak hogy, Daniel azt gondolta, a nő csupán azért fakadt sírva, mert a szerszáma jóval nagyobb az átlagosnál. Az ügyvéd a bíróságon konkretizálta a dolgokat, elmondta, hogy ügyfelét 30 cm-nél hosszabb, és majd' tíz centi széles pénisszel áldotta meg a természet.

Bár ez neki inkább átok, mivel a partnereinek fájdalmat okoz, ha egy ekkora "doronggal" találkoznak. Daniel azt gondolta, azon a tavaly májusi estén is ez történt. És partnere csupán a fájdalomtól sírt.

A bróker a következő szavakkal próbálta megnyugtatni kolléganőjét az irodában: "te mégis mi a fa*zért sírsz?". Mondanunk sem kell, hogy a hölgy nem nyugodott meg.

Az áldozat azonban teljesen másképpen emlékszik az esetre. Szerinte a férfi megerőszakolta őt. Előre megfontolt szándékkal, és csak akkor hagyta abba, amikor a nő már hangosan sírt.
Ezután hívta a rendőrséget, akik őrizetbe vették a férfit.

(standard.co.uk)


Hozzászólások