Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Több napos keresés után megtalálták a vízbe fulladt Naya Rivera holtestét

Több napos keresés után megtalálták a vízbe fulladt Naya Rivera holtestét

Offmedia- 2020.07.13. 19:34
Előkerült a Glee - Sztárok leszünk! című sorozat sztárjának, Naya Riverának a holteste a kaliforniai Piru-tóból - írja a TMZ

A hatóságok napok óta keresték a 33 éves színésznőt, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

A BBC News beszámolója szerint Rivera szerdán délután bérelte a csónakot. Kisfiát három órával később találták meg egyedül a csónakban. A gyerek a hatóságoknak elmondta, hogy édesanyja úszni ment, de nem tért vissza. A kisfiún mentőmellény volt.

A helyi serif hivatala kutatást indított, csütörtökön már búvárokkal is keresték a színésznőt, de csak hétfőn találták meg. A hivatal szóvivője szerint bűncselekményre utaló nyom nincs az ügyben, feltehetően baleset történt, Rivera valószínűleg vízbe fulladt.

A színésznő, aki elvált férjével közösen gyakorolja a gyermek felügyeleti jogait, kedden a Twitteren posztolt közös képet a gyermekével "csak mi ketten" képaláírással. Számos híresség, köztük  Demi Lovato, és sorozatbeli kollégája, Harry Shum Jr. is a közösségi médián fejezte ki együttérzését. Rivera gyermekszínészként és modellként kezdte pályafutását, hirdetésekben is szerepelt az Egyesült Államokban. Tévésorozatokban is szerepet kapott, 2014-ben pedig a Home című horrorban láthatta a közönség. Abban az évben ment hozzá Ryan Dorsey színészhez, gyermeke apjához. A pár 2018-ban vált el.

(TMZ, MTI)

Hozzszlsok

rdekes lehet