Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Tory Lanez a részegségével magyarázta, hogy rálőtt Megan Thee Stallionra

Tory Lanez a részegségével magyarázta, hogy rálőtt Megan Thee Stallionra

Offmedia- 2020.09.09. 15:37
Az vesse rá az első követ, aki nem lövöldözik az utcán pár pia után.
Tory Lanez a nyáron minden bizonnyal rálőtt Megan Thee Stallionra egy házibuli után, egy most előkerült SMS-ben pedig meg is indokolta, miért, de az érvelése nem túl meggyőző.

A júliusi incidens részletei homályosak, de a végeredmény beszédes, Megan vérző lábbal került kórházba, több lőtt sebbel, miután a fegyverropogások miatt kihívott rendőrök megállították Tory Lanez autóját Hollywood Hillsben. A konfliktussal teli este igazi sztoriját mindkét fél próbálta titokban tartani, mivel nem akarták bevonni a rendőröket, de a publikum ettől még összerakta a puzzle-t: Tory Lanez meglőtte Megant egy vita során.  

A TMZ-nek most a birtokába jutott egy üzenet, melyet Tory küldött, kb 15 órával a lövöldözés után a rapper csajnak, ebben gyakorlatilag bocsánatért esedezik. "Tudom, hogy valószínűleg sosem állsz velem többet szóba, de őszintén, szívből sajnálom, ami történt. Nagyon részeg voltam." Tory nem említi egyértelműen lövöldözést az SMS-ben, szimplán sajnálatát fejezi ki, hogy az "incidens" egyáltalán megtörtént. "Nem tudom megváltoztatni, ami történt, borzalmasan érzem magam, tényleg túl részegre ittam magam" - írta.

Megan állítólag sosem válaszolt az üzenetre.

Hozzászólások

Érdekes lehet