Keresés
4O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Tuti lehidalsz Rick Ross pecójától!

Offmedia- 2016.02.04. 09:58
450
Nagy embernek, nagy ház jár.
Forrás: Getty/Europress

Múlt héten ünnepelte Rick Ross a negyvenedik szülinapját és ezen alkalomból elhívta a The Coveteur munkatársait, hogy tudósítsanak az eseményről. Aki látott már pár epizódot az MTV Cribs című "háztűznéző" műsorból, annak nem újdonság, hogy a tengerentúli sztárok nagyon durva "villa-fétisben" szenvednek, valódi kacsalábon forgó palotákat építtetve maguknak. Rick Ross háza, már ha lehet így hívni, egy valódi ékszerdoboz, az MTV Cribs eddigi összes háza kis kúriának tűnhet mellette!

Forrás: thecoveteur.com

Az MMG kiadó feje 109 szobából választhat, hogy hol tölti ráérő idejét. Igen, nem tévedés 109 szoba van a házban. A bejárati kapun két hatalmas R. betű fogadja a vendégeket. A házban van két bowling pálya, több cipősszekrény, mivel Rick Ross imádja a lépőket, főleg a Jordaneket. Van is belőle több száz darab neki, melyek a ház minden pontján fellelhetőek. Rick Ross nagy műgyűjtő hírében áll, sokat utazik egy-egy új darab miatt. Éppen ezért giccses festmények, és szobrok váltják egymást, melyek nem féltétlenül a művészúr szépérzékéről árulkodnak. Inkább, annak hiányáról. A rappernek van saját mozija és játékterme is, mondhatnánk, hogy egy szórakoztató komplexum az egész ingatlan.

Forrás: thecoveteur.com

A ház udvarán fekszik az USA (állítólag) legnagyobb medencéje, mely az épület minden szegletéből látható. Még a retyóról is...

Hozzászólások