Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Úgy szétoltotta Jonah Hill-t egy francia tévés, mintha csak az egyik filmjében lett volna

Úgy szétoltotta Jonah Hill-t egy francia tévés, mintha csak az egyik filmjében lett volna

Szaghmeiszter Máté- 2016.09.17. 20:06
1880
Erre a színész lemondta az összes többi francia médiaszereplését.
Jonah Hill
a War Dogs (nem írtunk róla kritikát, de amúgy: meh... 6/10-ből) című új filmjének népszerűsítésére utazott Franciaországba, a film másik főszereplőjével Miles Teller-el, de elég hamar vége szakadt a promózásnak egy poénkodó műsorvezető miatt.

A színészpáros a Le Grand Journal nevű műsor vendége volt, az egyik műsorvezető, Ornella Fleury pedig azon kezdett el poénkodni, hogy mennyire odavan Jonah-ért. Külön kiemelte, hogy az győzte meg igazán arról, hogy ő álmai pasija, mikor látta a This Is The End című filmjében, hogy megkúrja egy démon.

Jonah nem fogadta túlságosan pozitívan a gúnyolódást, sértődötten visszaszólt, hogy "Hallom téged is gyakran megkúrnak" - igaz a valamivel visszafogottabb "szodómia" szót használta.

De Ornella őszintén nevetett egyet a visszaválaszon és folytatta az oltást. Elmesélte (igaz hozzátette, hogy csak poénkodik) a tökéletes együtt töltött éjszakájukat Jonah-val, ami abból állna, hogy jókat nevetnek együtt, majd áthívná Brad Pitt-et és DiCaprio-t és akkor Jonah már le is léphet. A színész persze nem vette túl jó néven az alázást, itt például úgy néz ki, mint akinek vietnami flashbackben jönnek vissza a középiskolai basztatások emlékei:

Az sem javított túl sokat a helyzeten, hogy utána lesajnálóan "awww"-zni kezdett a többi műsorvezető. Jonah még visszaszólt egy jó kis szexista dumával, amiben megköszönte, hogy elhívták a műsorba csak azért, hogy egy időjárásjelentő szétoltsa. Ornella ezen is nevetett, szóval kínos egy szituáció volt az biztos, de Jonah annyira kiakadt, hogy az összes többi francia médiaszereplését lemondta.

Ornella végül egy közleményben kért elnézést a színésztől, amiben leírta, hogy

Annyira szereti a filmjeit, hogy már kicsit úgy érezte, mintha megismerkedésük előtt haverok lennének, pedig nem azok és így aztán a haveri oltogatás sem megengedett.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Jonah még mindig durcizik e, vagy már megbocsájtott.

Hozzászólások