Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Új pár a láthatáron?

Fiji- 2016.01.13. 14:33
188
Katy Perry magánéletéről mostanában nagyon keveset lehet tudni, az viszont nyilvánvaló, hogy a sok sikertelen románc után most nincs udvarlója. Vagy mégis alakult neki valami az Arany Glóbusz gálán?

A neves díjátadón a hírességek egymással versengve exkluzívabbnál exkluzívabb ruhákba bújtak. A sorból nem maradhatott ki Katy Perry sem, aki egy Prada kreálmányban jelent meg a vörös szőnyegen. A popsztár bájával nemcsak a fotósok figyelmét vonta magára, hanem egy hollywoodi szépfiúét is.

Orlando Bloom az előzőekben Miranda Kerrel járt, azonban most Katy Perry után forgolódott. A két híresség gesztusai azt mutatták, hogy izzik közöttük a levegő. Egy szemtanú az US Weekly-nek azt nyilatkozta, hogy látványosan flörtöltek egymással. Egymáshoz nagyon közel hajoltak, és feltűnően jókat mosolyogtak. Nem csodáljuk, hogy Orlandót lenyűgözte az énekesnő, hiszen a rózsaszín ruhában Katy Perry igencsak kihívó volt, a merész dekoltázsáról pedig ne is beszéljünk. Arról azonban, hogy lesz-e az estének folytatása, még nem csicsereg a tengerentúli sajtó.

Az biztos, hogy Orlando Bloom nagy nőcsábász hírében áll. Katy Perry előtt többször látták Selena Gomez körül legyeskedni, ám azt a románcot sem erősítették meg hivatalosan. Katy Perry utoljára a híres énekessel, John Mayerrel járt.

Hozzászólások