Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

Vajon hazudik Kit Harington Jon Snow-val kapcsolatban?

Ráthgéber Réka- 2016.04.06. 11:53
260
Fény derült az igazságra!

Amióta lezárult a Trónok Harca 5. évada, a rajongók azon izgultak, hogy vajon Jon Snow életben van-e még. Számtalan teória született már a halállal kapcsolatban, több szereplő mondta, hogy igen, tényleg meghalt, de voltak olyanok is, akik azt nyilatkozták, hogy még életben van. Ilyen ellentmondásos információk esetében egyetlen dolgot lehet tenni: hazugságvizsgálat alá kell vetni az egyént.

Így tettek Kit Haringtonnal is, akit a The Jonathan Ross show-ba hívtak meg egy laza csevejre. A színész nem sejtett semmit, csak felvétel közben derült ki, hogy ő bizony most egy hazugságvizsgálóra lesz rákötve pár percen belül. Természetesen a műsorvezető nem kímélte a sztárt, akiből szinte csak az új évaddal kapcsolatos információkat szeretett volna kihúzni, na meg persze azt, hogy életben van-e még Jon Snow.

Az eredményeket csak a műsorvezető, Jonathan Ross láthatta, de pár kérdés után azért a reakciókból mi is megtudhatjuk, hogy vajon Kit Harington igazat mondott-e, vagy füllentett. A valódi válaszra mindenképpen várnunk kell még egy kicsit, ugyanis csak 19 nap múlva kezdődik az új évad. Ti mit gondoltok, életben van még Jon Snow?

Hozzászólások