Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Van bugyi, nincs bugyi, ugrás a stadion tetejéről - Lady Gaga megint megcsinálta a fesztivált

Van bugyi, nincs bugyi, ugrás a stadion tetejéről - Lady Gaga megint megcsinálta a fesztivált

Offmedia- 2017.02.06. 12:02
Szenzációs, eszeveszett, elképesztő volt az NFL 51. Super Bowl-ja, és Lady Gaga Halftime Show-ja
Nehéz a sztárok élete, mert minduntalan ki kell valamit találniuk, ami szenzációsabb, eszeveszettebb, elképesztőbb, mint ami egy nappal korábban volt. A "valaha volt legnagyobb" jegyében alkotott Lady Gaga az NFL magyar idő szerint hétfő hajnali nagydöntőjén. Ami persze nem szimplán kis zenés betét a focimeccs szünetében, hanem hivatalosan Pepsi Zero Sugar Super Bowl 51. Halftime Show. Maga a meccs sem volt semmi, a legendák legendájává koronázott irányító, Tom Brady hathatós kézmunkájával a New England Patriots hosszabbításban 34-28-ra legyőzte az Atlanta Falcons-t, úgy, hogy az Atlanta 28-3-ra is vezetett. Brady ötödik trófeáját gyűjtötte be.


A szünetben simán ment az Atlanta, ekkor tűnt fel a stadion tetején Lady Gaga - úgy is mondhatnánk, hogy megcsinálta. Jó sokáig brusztolt azért, hogy a stadion tetején léphessen fel, erről is is írtunk, persze sejteni lehetett, valahogy nyélbe ütik, és nem zúzza halálra magát az énekesnő a mutatvány végén. Úgy kezdődött, hogy egyszer csak megjelent a magasban, aztán 300 drón rajzolta ki mögötte az amerikai zászlót, aztán a mélybe vetette magát. Persze a drótok megfogták, kicsit kalimbált a magasban, és a földön folytatta a showt. A tömeg őrjöngött, ahogy kell, Gaga pedig a végén a fülén vette a levegőt  a fáradtságtól. A szám végén is el nyúlt a füvön, szépen betekintést engedve a ruhája alá.

Azóta a sajtó azt találgatja, vajon volt-e rajta bugyi, vagy csak testszínű, azért a sejtelmes látvány. Szerintünk volt. A Super Bowl a világ legnézettebb tévés eseménye, egy fél másodperces reklám 5 millió dollár, tavaly csak az Egyesült Államokban 110 millióan nézték, világszerte a nézők száma ennek többszöröse. Persze ettől még Gaga megmutathatta intim részeit, Janet Jackson mellvillantása óta úgyis pár másodperces csúsztatással adják az egészet.


Mindig is szerettük a sporteseményeket:Edelman elkapása - döntő momentum:Korábbi cikkek

Tom Brady hetedszer a Super Bowl döntőben!

Nem hiszed el, honnan fog énekelni Lady Gaga az idei Super Bowlon!

Megvan végre, hogy ki lép színpadra a Super Bowl félidejében

Hozzászólások

Érdekes lehet