Keresés
13O
Budapest
2017.09.26., kedd (Jusztina)

Vin Diesel egy vérbeli Facebook-guru

Fiji- 2016.08.01. 09:45
435
Vin Diesel mindig is azon sztárok közé tartozott, akik nagyon aktívak a közösségi médiában. Folyton exkluzív forgatási és családi fotókat posztol, maximálisan kihasználva az online önmarketing összes előnyét.
Forrás: Facebook

Meg is lett az eredménye: Facebook-rajongóinak száma hamarosan meghaladja a 100 millió főt. A netes népszerűség mértékegysége egyébként a SMU (Social Media Universe), és az adott sztár SMU-száma úgy keletkezik, hogy összeadják, hány rajongója van a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon összesen. Ebben a rangsorban Diesel csak a hatodik (124 millió SMU), és pont barátja és harcostársa, Dwayne Johnson előzi meg 127 millió SMU-val. Egyébként a hölgyek vezetnek, az első Selena Gomez (197 M), a második Ariana Grande (150,8 M), tőle jócskán lemaradva pedig Lady Gaga (137,4 M) és Miley Cyrus következik (124,5 M).

A magas SMU-szám jócskán megnöveli az egyes sztárok piaci értékét, mert ennyi fogyasztója biztosan van a produkcióiknak, tevékenykedjenek a szórakoztatóipar bármely területén. Diesel és Dwayne Johnson nagy elánnal promotálják is a közösségi médiában a következő filmjeiket, először is a közös Halálos iramban 8-at, illetve Diesel az xXx következő epizódját, Johnson pedig a Baywatch-ot.

Forrás: UIP

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom