Keresés

Zac Efron gyakran tart „bűnözős" napot

Ráthgéber Réka- 2016.03.28. 11:00
621
Igen, igen, igen! Májusban lesz a Baywatch hazai premierje, melynek főszerepét Zac Efron kapta. A színész a szerep kedvéért szálkás izmokat fejlesztett, melyet szigorú diétájának és a napi több órás kondizásnak köszönhet.

A színész fokozottan odafigyel étrendjére, csak olyan dolgokat eszik, amelyek organikus zöldségekből vagy fehérjéből állnak, szénhidrátot tilos fogyasztania. Ezt a spártai életmódot azonban nem bírná, ha időnként nem iktatna be „bűnözési” napot, amikor krumplit, sajtot, kaviárt és különféle édességeket is eszik. A lakoma olyan jelentős esemény a hétköznapok szürkeségében, hogy mindig dokumentálja a Twitteren.

Hasonlóan jár el a másik főszereplő, Dwayne Szikla Johnson is, aki minden negyedik napon szekérderéknyi finomsággal kényezteti magát. A Szikla kedvence a banános-csokis palacsinta, amiből hatot szokott betermelni a kötelező steak és a tíztojásos rántotta után.

Rita Ora vetkőzteti Zac Efront.
Forrás: Getty/Europress

Zac Efron
egyébként elárulta, hogy a kilencvenes évekbeli vízimentős tévésorozat moziváltozata korhatáros és nagyon belemenős lesz, bármit is kell ezalatt érteni. Az egykori tinisztárt egyébként hamarosan viszontláthatjuk a Rossz szomszédság 2-ben is, amely szintén nem vasárnapi matinénak ígérkezik: a féktelen koleszos srácoknak most nem a konszolidált szomszédokkal (Seth Rogen, Rose Byrne), hanem a melléjük költöző rettenetes koleszos csajokkal gyűlik meg a baja.

(Forrás: UIP)

Ajánlott

Hozzászólások