Keresés

Megdőlt a látogatórekord az idei Campus fesztiválon

Offmedia- 2017.07.24. 14:53
Ennyien még soha nem buliztak együtt Debrecenben.
"Vasárnap hajnalban véget ért a X. Campus Fesztivál, amely rekordszámú közönséget, 105 ezer látogatót vonzott Debrecenbe. A nulladik nap kivételével minden egyes nap átlagosan 30 ezren fordultak meg a jubileumi rendezvényen, ez a szervezők várakozásait is felülmúlta. A fesztivál a korábbiaknál is erősebb kulturális színezetet kapott, tizenhét programhelyszínen, két nagyszínpaddal, 252 zenei programmal, illetve további 300 nem zenei programmal várták a közönséget" - szól a Campus Fesztivál közleménye, melyet a Facebook oldalukon tettek közzé.

"Az biztos, hogy az idei siker kitűnő alap a jövő évhez. Nem célunk a nézőszám emelése - persze örömteli, hogy nagy érdeklődés mutatkozik a fesztivál iránt-, sokkal fontosabb szempont, hogy egy év múlva még jobb és komfortosabb Campus Fesztivál legyen, programok és a szolgáltatások terén egyaránt. Továbbra is magas minőséget szeretnénk nyújtani.” - emelte ki a főszervező.

A fesztiválon többek között fellépett a The Prodigy, Lukas Graham, a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Bingo Players, a Punnany Massif és a Margaret Island is.


Hozzszlsok

rdekes lehet