Kövess minket

Gasztro

Gasztromámor 350 kalóriába zárva!

Ezt az ínyencséget, vagyis a citromlével meglocsolt (cukkinis) tésztát, egy szempillantás alatt elkészítheted. Mutatjuk a trükköt:

Megosztva

Alapanyagok:

1 kisebb hagyma
1 teáskanál friss kakukkfű levél
1 teáskanál olívaolaj
300 g cukkini
100 ml zöldségleves
2 evőkanál cottage cheese
2 evőkanál citromlé
50 g teljes kiőrlésű tészta

Most, hogy előttünk vannak az alapanyagok, vágjunk is bele! Először is főzd addig a tésztát, ameddig „al dente” (a tészta belseje kemény) nem lesz. Közben aprítsd fel a hagymát, melyet a kakukkfűvel összekeverve süss ki egy serpenyőben. Öntsd fel zöldséglevessel, és főzd körülbelül 3 percig.

Miután leveszed a tűzhelyről, bolondítsd meg citromlével. A kész mártást keverd össze a tésztával, melyet szervírozz cottage cheese-zel és cukkinivel, valamint fűszerezd sóval és borssal.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés