Keresés
21O
Budapest
2017.06.27., kedd (László)

Calvin Harris évi 66 millió dollárral az első

Offmedia- 2015.08.25. 10:52
460
A Forbes magazin listájából kiderült, hogy a skót lemezlovas évi 66 millió dollárral vezeti a világ legjobban fizetett Dj-k listáját.

calvinFotó: Getty Image / Euoropress

A 31 éves Harris zenei producer, aki amellett, hogy olyan világsztárokkal dolgozott, mint Rihanna vagy Ne-Yo, most az Armani – alsóruházat, - órák reklámarca is, nem beszélve arról, hogy mostanában Taylor Swift énekesnővel randevúzik. Harris munkáival és reklámszerződéseivel keresett 66 millió dolláros éves jövedelme meghaladja Jennifer Lawrence-ét is, aki a Forbes múlt heti, legjobban fizetett színésznőkről összeállított listáját vezeti évi 52 millió dollárral.

"Az elektronikus zene csillagászati magasságokba tör...Jókor voltam jó helyen" - mondta Harris a magazinnak. A skót DJ-t a francia David Guetta követi 37 millió dolláros jövedelemmel, a harmadik a holland Tiesto 36 millióval. Az első ötben két amerikai, Skrillex és Steve Aoki is helyet kapott, ők egyenként 24 milliót kerestek a becslések alapján.
    A Forbes gazdasági magazin a 2015. június elseje előtti 12 hónap zenei, reklám- és egyéb jövedelmeit becsülte meg, az így kapott összegek alapján készítette el a DJ-k listáját.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom