Keresés

A "Sandstorm" producere, Darude is elindul a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon

Offmedia- 2019.01.29. 20:52
Reméljük a "Sandstorm 2"-vel!
Trance dj és két lábon járó elektronikus zenei mém, Darude is megméretteti magát a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon, jelentette be a producer közösségi oldalain.

Darude, igazi nevén Ville Virtanen Finnországot fogja képviselni az eseményen, egy egyelőre ismeretlen dallal. A producer három trekket készített egy helyi banda, a The Giant Leap frontemberével, Sebastian Rejman énekessel, ezeket hetente leplezi majd le, február 8. és 22. között. A három dal közül egy TV műsorban szavazhatnak kedvencükre a finnek, a nyertes dalt pedig elindítják az Eurovízión. "Hatalmas kihívás ez számomra, több szempontból is. Mikor felkértek, hogy Finnországot képviseljem, kicsit megijedtem, de nem mondhatok nemet az országomnak!" - mondta Virtanen a felkérésről.

Darude legismertebb száma, a "Sandstorm" című trance sláger 1999-ben jelent meg, de évekkel később ismét erőre kapott, mikor több játékstreamben is feltűnt, elindítva a "Darude - Sandstorm" mémet, ami szimplán abban merül ki, hogy ezzel a dallal spammelik szét azokat, akik rákérdeznek egy szám címére egy videó alatt.

Az idei Eurovíziós Dalfesztivált májusban rendezik meg Tel Avivban, miután a tavalyi nyertes izraeli volt.(Resident Advisor)

Hozzszlsok

rdekes lehet