Keresés

David Guetta vagy trollkodott vagy megint be volt állva Tomorrowlanden

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.01. 14:48
992
Már mi sem tudjuk eldönteni.
Nem lehet könnyű David Guettának lenni. House producerből pár év alatt az a pali lett, akivel mindenki viccelődik, ha az elektronikus zenei szcénáról van szó. Vagy azon élcelődünk, hogy csak a play gombot nyomja meg és mást nem is csinál, vagy azon, hogy még azt se, mert be sincs kötve a cucca. 

Ezt a sok negatív hangot mondjuk a bankszámlaegyenlege biztos ellensúlyozza, de két évvel ezelőtt új támadási felületet találtak a HATEREK! Méghozzá a Tomorrowlandes fellépésén nézett ki úgy, mint akinek fogalma sincs, hogy hol van.Az internet persze azonnal szétszedte a francia dj-t, és közösen találgatták, hogy mennyi Ketamin lehetett a szervezetében, vagy melyik tech cég csinált egy olyan David Guetta robotot, melyet azokra a fellépésekre küldik ki, ahova az eredetinek nincs kedve elmenni. Egy biztos valami nem stimmelt ezzel a tekintettel.  

A DJ ebben az évben is ott volt a fesztiválon és a Youtubera frissen feltöltött fellépésén ismét van egy csodás mémesíthető pillanat, mikor egy pillanatra elveszik saját elméjében, de lehet, hogy csak ennyire unja a saját szettjét és valójában szórakozik velünk. Mi már nem tudjuk eldönteni.

Ajánlott

Hozzászólások