Keresés
7O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Idén Avicii is ott lesz a Szigeten!

Offmedia- 2015.08.14. 09:15
534
Aki még nem tudná, annak eláruljuk, hogy idén Avicii is tiszteletét teszi a Szigeten. A napi bontás szerint a svéd electro house előadó pénteken, azaz ma lép színpadra, méghozzá nem is akármelyikre, hanem a Nagyszínpadra.

aviciiFotó: Getty Image / Europress

Augusztus 10-17. között a világszerte elismert svéd Dj, Avicii sem kíméli a Szigetet. A fesztivál egyik legkiemelkedőbb fellépője augusztus 14-én, pénteken, hódítja majd meg a Nagyszínpadot.

Sokak örömére a lemezlovas nem először fesztiválozik Magyarországon. Megfordult már a Balaton Soundon. A Balaton helyett most a Sziget „Fesztiválköztársaság” meghívásának tett eleget. Biztosak vagyunk benne, hogy itt is a tőle megszokott lendülettel pörgeti majd fel a bulit. A koncertre látogatók tombolhatnak majd méltán híres slágereire, de nem lesz hiány az egyedi, electro house kollekcióból sem.

Avicii a komoly tradíciókkal rendelkező svéd elektronikus zenei iskola house tagozatának legtehetségesebb növendéke, aki huszonévesen már az utóbbi idők legnépszerűbb és legtöbbet játszott partihimnuszait jegyzi. A Levels, a Wake Me Up vagy a Hey Brother szerzőjét többször jelölték Grammy-re, elnyerte a Billboard, a Teen Choice és az MTV Europe több díját is. Lélegzetelállító vizuálokkal és a legnagyobb bulival érkezik a svéd szupersztár a Sziget Nagyszínpadára. És természetesen lesz majd The Days és The Nights, és hogy mindenkinek emlékezetes legyen, nem maradhat ki a Memories sem.

Hozzászólások