Keresés
3O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Készül az új Justice album?

Offmedia- 2015.10.02. 08:33
406
Elég nagy a mozgolódás mostanában az Ed Banger Records háza táján.

justicecover

A francia electro és az electro house egyik legmeghatározóbb kiadója mostanában eléggé takaréklángon égett, de két hete megjelent egy új Breakbot track, és úgy tűnik bízhatunk a folytatásban is.

A labelfőnök (és volt Daft Punk producer) Busy P ugyanis megerősítette, hogy például a Justice folyamatosan stúdiózik, és a srácok keményen dolgoznak a harmadik albumukon. Ha az élő lemezeket nem számítjuk, akkor utoljára 2011-ben hallhattunk új anyagot a duótól, így aztán nem csoda, hogy a rajongók (többek közt mi is) kicsit türelmetlenkednek. Ami viszont már biztos, hogy a Cassius, és Breakbot is friss zenéket jelentetnek meg az év végén, valamint 2016 elején. Az is kiderült, hogy SebastiAn nemrég fejezett be több alapot is Frank Ocean várva várt második albumára.

Eközben Busy P ezen a hétvégén indítja útjára a brutális lineupot felvonultató londoni XOYO partysorozatát. Carl Craig, Boys Noize, 2ManyDjs, Erol Alkan, Tiga, vagy éppen egy 4 órás (!!!) Brodinski b2b szett, csak hogy párat említsünk. A teljes lineupot itt találjátok, sírni pedig a vállunkon tudtok miután rájöttetek, hogy nem tartózkodtok Londonban és drága lenne a repülőút.  

 

(via Mixmag)

Hozzászólások