Keresés

München legújabb techno klubja teljesen betiltotta a mobiltelefon használatot

Szaghmeiszter Máté- 2017.04.08. 12:00
2479
Nincs több felvillanó vaku.
München volt technikai múzeumának épületében nyílik a város legújabb techno klubja, a Blitz. A 600 férőhelyes, két tánctérrel rendelkező szórakozóhely már le is szerződtette a Zenker Brothers-t rezidensként, és annak érdekében, hogy a hangulatot egyetlen felvillanó vaku és csoportszelfi se ronthassa el, teljesen kitiltották a fotózást és a videózást a szórakozóhely teljes területéről.

Hasonló szabály van Németország, és valószínűleg most már a világ leghírhedtebb techno klubjában is, a berlini Berghainban, de a Blitz még ennél is keményebben veszi a dolgot, mivel állításuk szerint a tánctér részről teljesen el akarják tüntetni a mobilozást. Nincs tehát több Insta feed csekkolgatás két szám átkeverése közben.

A szabályzat posztolása után több potenciális vendég felhozta, hogy a fotózás betiltásával az emlékek megörökítésének lehetőségét vonják meg a bulizóktól, de a klub szerint a többség érdekeit kell szem előtt tartaniuk, az pedig az, hogy senki se vakuzza szét a többi ember szemét és vegye ki őket a hangulatból egy kép kedvéért.

(via EB)

Ajánlott

Hozzászólások