Keresés
9O
Budapest
2017.10.17., kedd (Hedvig)

Poénkodva oldotta meg Deadmau5 a fellépésén beütött technikai bakit

Offmedia- 2017.04.10. 19:55
2024
Ügyesen megoldotta a kínos helyzetet.
Alaptétel egy dj-nél, hogy történhet bármi, de a zene soha nem állhat le. Deadmau5-nak sajnos nemrég egy columbiai fellépésén mégis meg kellett küzdenie egy nem várt problémával, melynek köszönhetően elcsöndesült a tánctér. Még mielőtt az emberek morgása és fújolása váltotta volna fel a kanadai producer zenéit, gyorsan közbelépett és elkezdte kihangsúlyozni a helyzet komikumát.

“Mi a fasz? Nem akarom elhinni, hogy ez most komolyan megtörtént!" - kezdte az egérmaszkos előadó. "Na várjunk csak... Ez gyakorlatilag minden technikás zenész legnagyobb rémálma! De én megtanultam élvezni az ilyen elbaszásokat is!"

Kár, hogy ez nem csak egy CD lejátszó, akkor csak újra kéne indítanom az egészet!" - tette hozzá, utalva a play-t nyomogató tucatzenészekre.

Deadmau5 amúgy a hiba elhárítása után sem vesztette el a humorérzékét, mivel egy pár percet lejátszott még Barry Manilow "Copacabana" című számából, ami stílusban azért elég messze volt a koncert többi részétől. Végül hozzátette: "A komoly technikák, komoly elkúrásokkal járnak".

Az esetről videó is készült.

Fun times with @deadmau5 last night.

A post shared by Halil (@astateofhalil) on(via NME)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom