Keresés

Prodigy rajongók kampányt indítottak, hogy első legyen a slágerlistákon a Firestarter

Offmedia- 2019.03.07. 16:19
Keith Flint emlékére.
Sokkolta a The Prodigy rajongókat Keith Flint váratlan halála, de a gyász mellett az énekes örökségét is ünneplik, ezért kampányt indítottak annak érdekebén, hogy a banda egyik ikonikus száma, a Flint vokáljával híressé vált "Firestarter" felkerüljön a toplisták élére.

"Nyugodj békében Firestart, tegyünk róla, hogy a tűz ne aludjon ki. Fel kell hívnunk a figyelmet a mentális betegségekre és az öngyilkosságra. Az öngyilkosság okozza a legtöbb halálesetet a 45 év alatti férfiak körében, és ezen muszáj lesz változtatni!" - szól a petíció, mely arra szólít fel, hogy minél többen vegyék meg a "Firestarter" című dalt, hogy ezzel ismét a mainstreambe kerüljön a The Prodigy és ezáltal Flint munkássága. 

A felhívás kihangsúlyozza, hogy aki nem szeretne pénzt költeni, az még mindig beloppolhatja a számot a különböző streaming oldalakon, ezzel is segítve a dalt és a célt.

Keith-et a rajongói mellett pályatársai is búcsuztatták, a The Chemical Brothers, Skrillex, Goldie, és sokan mások írtak arról, hogy mennyire nagy hatással volt a munkássága rájuk és az elektronikus zenei szcénára.

(NME)

Hozzszlsok

rdekes lehet