Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Elektronikus
  • Steve Angello szerint a mai rapperek idióták, akik a fegyvereket, drogokat, és a nemi erőszakot népszerűsítik

Steve Angello szerint a mai rapperek idióták, akik a fegyvereket, drogokat, és a nemi erőszakot népszerűsítik

Szaghmeiszter Máté- 2018.05.16. 16:34
1930
A Swedish House Mafia zenésze szerint régen bezzeg nem így volt.
Steve Angello
Egy újabb nap, egy újabb "Lil Pump és társai tönkreteszik hip-hopot, bezzeg régen minden szép és jó volt!" vélemény lett beleüvöltve az éterbe. Ezúttal ráadásul egy a rap zene nüanszait kifejezetten értő szakértőtől hallhattuk a megfejtést, Steve Angellótól, a Swedish House Mafia harmadától.

A house és EDM DJ, valamint producer Instagram sztoriban osztotta meg a világgal, hogy ezek az új rapperek nem csak a stílus pusztulását hozták el, de egyenesen a jövőnket fenyegetik, hisz megfertőzik a fiatalok agyát, butítják őket, miközben erőszakot szítanak a világban.

"Nem lehetne katonai szolgálatra kötelezni őket, elküldeni őket a harcvonalra, vagy legalább egy kiképzőtáborba?" - teszi fel a kérdést a görög zenész, aki szerint valakinek muszáj lesz tennie valamit, mert nem hagyhatjuk, hogy rossz irányba vigyék el a mai rapperek a fiatalokat.

"Tanulatlan idióták kezébe rakjátok a gyerekeink jövőjét, akik még csak nem is próbálkoznak az életben. Totális idióták, akik a fegyvereket, drogokat, a nemi és a sima erőszakot népszerűsítik. A rapperek, akiken én nőttem fel az utcáról jöttek, de mégis sikeresek lettek az életben. A szókészletük és a motivációjuk által mi is hinni kezdtünk egy jobb világban. A szavaik erőt adtak, hogy felálljunk" - elemzi a helyzetet Angello.

Végül azzal zárja a gondolatmenetét, hogy a rap zene régen politikai műfaj volt, mely tanított. Ebben amúgy van igazság, pont ahogy a techno és a house is politikai műfaj volt, mely tanított, de ezt ugye nehéz látni az ő nagyon nem politikai és pláne nem tanító mainstream EDM oldaláról.

Hozzászólások