Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Elektronikus
  • Véget ért a dubstep fesztivál, szóval a repülőn folytatták a bulit a nyughatatlan raverek

Véget ért a dubstep fesztivál, szóval a repülőn folytatták a bulit a nyughatatlan raverek

Offmedia- 2017.10.03. 20:24
1821
Egy idő után már a személyzet is engedte, hogy tomboljanak.
Illusztráció
Aki végigcsinált már valaha fesztivált az életében, az tudja, mennyire nagy üresség tátong az emberben, mikor ott kell hagynia a pár nap alatt megszokott szabadság földjét, és vissza kell menni a mókuskerékbe. Egyesek persze az utolsó pillanatokig kapaszkodnak az érzésbe, mint például annak a repülőgépnek az utasai, akik a
Lost Lands nevű dubstep fesztiválról tartottak hazafelé.

A nyughatatlan raverek Minneapolis felé repültek, de a járatnak kerülnie kellett Wisconsin irányába egy durva vihar miatt, és azt sem engedték, hogy leszálljanak az utazók, mikor várakozni kellett. Az utasok fesztiválhuszár része megpróbálta szórakoztatni a gépet, méghozzá hangos dubstep zenével, és egy kis headbangeléssel, és bár többször rájuk szóltak a stewardessek, a szintén velük utazó Ganja White Night nevű DJ-k mosollyal nyugtázták az őrjöngést.

Egy idő után elkezdték skandálni, hogy "titkos szett, titkos szett!", és itt már a fedélzet munkatársai is érezték, hogy az a legjobb, ha inkább kifárasztják a fesztiválozókat, szóval adtak nekik fél percnyi szabad tombolást. Alább látható az eredmény:


Hozzászólások