Keresés

Indul az őszi klubszezon az Akváriumban

Offmedia- 2015.09.18. 11:15
435
Attól, hogy a fesztiválszezonnak vége, a partyzásnak nem kell megszakadnia.

akvarium

A belváros egyik legmenőbb szórakozóhelye, az Akvárium ősszel és télen is kiemelkedő programokkal kecsegtet. A fellépők között lesz a Marina And The Diamonds, a Dub FX, Hernan Cattaneo, Dj Krush, Oliver Koletzki, az Âme, Elliphant, a Rangleklods, Ed Rush és John Mayall. A 2015-16-os szezonban több mint 500 élő és elektronikus zenei programmal készül az Akvárium Klub, melyek között számos világsztárra is bukkanhatunk. Ismét hazánkba látogat Ed Rush és a Skynet, akik ketten olyan drum 'n' bass bulit csapnak majd szeptember 11-én, hogy azt mindenki megemlegeti.

Mint már jeleztük szeptember 24-én érkezik napjaink egyik legizgalmasabb előadója, az Elliphant. A svéd rapper egészen forradalmi elektronikus hip-hop/trap zenéjétől egyszerre lehet eksztázisba és meditatív állapotba kerülni.

Az októberben a magyar fővárosban üdvözölhetjük az igazán különleges zenészt/énekest/performert: a Dub FX-et. Az ausztrál tehetség utcazenészként is járja a világot egyedülálló produkciójával: hip-hop, reggae és drum and bass alapokra énekel, beatboxol és loopolgat élőben, magával ragadó energiával.

Október 10-én jön a progresszív house egyik legismertebb képviselője Hernan Cattaneo.

Természetesen a magyar előadók is teret kapnak az Akváriumban: szeptember 12-én Deadcode & Friends buli várható, szeptember 25-én Firkin nagykoncert, október 3-án Konyha ötödik születésnap, október 23-án pedig egy nagyszabású Ladánybene 27 harmincadik születésnapi koncert lesz.

Ajánlott

Hozzászólások