Keresés
  • Főoldal
  • Események
  • Különleges körszállós hotelbulival indítja a nyarat a Telekom Electronic Beats

Különleges körszállós hotelbulival indítja a nyarat a Telekom Electronic Beats

Offmedia- 2019.05.28. 11:55
Hatalmas Boiler Room vibe-ok, és igen, még kamerák is lesznek.
San Proper
Buliztál és koktéloztál már napközben Budapest legmagasabb szállodájának teraszán, miközben a felszabadító nyári zenéket négy világváros
gondosan kiválasztott DJ-ji biztosították? Hülye kérdés, hát persze, hogy nem! Szerencsére ez nagyon hamar megváltozhat, hisz a tavalyi Telekom Electronic Beats popup hotel folytatásaként június 8-án az ikonikus körszálló, a Hotel Budapest teraszán alakul délutáni parti izgalmas DJ-kkel, ezen kívül konferencia és művészeti aktivitások is várhatók. Oh és azt mondtuk, hogy ezt mind ingyen?

A hotel és a látkép
A Telekom Electronic Beats nem titkolt küldetése, hogy olyan helyszínekre vigyen olyan történéseket, ahova ez nem szokás, és amik emlegetnivaló élményekkel szolgálnak az összes résztvevőnek. Ezúttal az 1967-re felépített, tizenöt emeletével máig Magyarország legmagasabb szállodájának számító, a budai látkép iránytűjének is beillő hengeres mini-felhőkarcoló, a Hotel Budapest alakul át egy délután erejéig olyan eseményhelyszínné, ami a lehető legizgalmasabb módon gyújtja be a rakétákat a nyári fesztiválszezon alatt.

Az esemény középpontjában a körszálló frissen felújított, kiterjedt terasza áll majd, ahol kora délutántól váltják egymást a nyári alaphangulatot megadó, stílusokon könnyedén átívelő DJ-k. Képviselve lesznek a tehetséges hazai DJ-generáció feltörekvői, a belvárost reprezentáló Pizza Amore és az open air bulisorozat, a Santsat szellemét importáló Adis Abbé, de három pulzáló metropolisz – Los Angeles, Vancouver és Amszterdam – friss hangzású előadói is. Köztük ott lesz a lemezritkaságokkal előszeretettel zsonglőrködő, nyugati-parti forróságot elhozó Suzanne Kraft, a szuperkedvességet és a jóízlést vegyítő, Peggy Gou által is támogatott Yu Su, aki amúgy már nagyban készül első Boiler Room-jára, és végül a szabadelvű őrült showman San Proper lemezel, miközben a hátteret a hegyek mögött lebukó Nap korongja adja majd. Szeretetteljes house, kattogós electro és okos techno hullámai borítják be a várost, az eseményt pedig élőben streamelik a szervezők, szóval jöhetnek az excentrikus táncok.

A hosszúra nyújtott délután tehát sokkal több lesz egy sima hipszter teraszpartinál, az extrákat művészek és beszélgetések növelik, nem beszélve a válogatott étel- és italkínálatról. A hotel nevéhez méltóan Budapestet a középpontba helyezve, a szálloda legfelső szintjén szürreális szobákban veszhetünk el, a legkülönbözőbb látásmódú művészek segítségével - miközben a 360 fokos budapesti panorámát is magunkba szívhatjuk -, továbbá hasznos gondolatok ütköznek a Neo Budapesttel közösen szervezett konferencián. További infók az esemény Facebook oldalán itt.

A Telekom Electronic Beats: Hotel Budapestre a belépés ingyenes, érkezési sorrendben zajlik majd a beengedés.

Hozzászólások

Érdekes lehet