Keresés
  • Főoldal
  • Események
  • Megborulós OFF Média bulival zárjuk az évet, Sör és Fű, Lenszkij, IBBIGANG, és AKC Misi segítségével

Megborulós OFF Média bulival zárjuk az évet, Sör és Fű, Lenszkij, IBBIGANG, és AKC Misi segítségével

Offmedia- 2019.11.19. 16:22
Stoner rap, vibe trap, és sneaker nyereményjáték is lesz a Day OFF '19-en.
A nagy sikerű tavalyi OFF Média kiruccanás után idén is kötelező ünnepelnünk, ezúttal egy év, sőt évtized búcsúztató hiphop megőrüléssel, íme a Day OFF '19.

A dátumot már érdemes most bevésni a naptárba, december 19-én vesszük be a Toldi Klubot, ahol a tizenkilences számhoz igazodva az idei év legkiemelkedőbb hiphop/rap/trap előadóit vonultatjuk fel, de lesznek DJ szettek, és sneaker nyereményjáték is a Footshop jóvoltából.

Füstös SéF és az év feltörekvői

Főfellépőnket, a budapesti maszkos stoner csapatot, a Sör És Fű-t talán senkinek sem kell bemutatni, hisz Laza Laca és Imi Lájt egy évtizede teszik folyamatosan egyre magasabbra a lécet a hazai szcénában. A srácok három nagylemezen vannak túl, az utolsót idén dobták ki, "M45" címmel, ami egy tömör projekt lett, többszöri hallgatás után is találni benne új, ügyes szójátékot, mi itt áradoztunk róla a megjelenés után.

Velünk lesz még az On The Low krúból a neonfényes éjszakák hangulatát megfogó AKC Misi is, aki idén átlépte a Soundcloud rapper státuszt, és kiadta debütáló projektjét, a NEON-t, amit mi is örömmel hallgattunk, különösképp az olyan folyós bangerekre, mint a fentebb hallgatható "Gyémánt".

De ott lesz a veretős zenéket készítő Lil Holt chillebb alteregója, Lenszkij is, akinek "Kelemen Anna" című dala hatalmasat robbant a nyáron, emberünk még az igazi Kelemen Annával is lepacsizott, majd nemrég a "SAUCE" című dallal főnökösködött tovább.

Nem hagyhattuk ki az idei év legnagyobb meglepetését, a szintén OTL tag IBBIGANG duót sem, akiknek a Pachee-val közös "PROFGANG" dala könnyedén felkerülhet bármelyik top 10 legjobb magyar hiphop dal listára, igen, annyira jó! A srácok energikus fellépései hatalmasat ütnek, ez most sem lesz másképp!

Baba Aziz továbbra sem lép fel élőben, de ez nem akadályozza meg abban, hogy beálljon djzni glxy mellé egy wavey b2b szettre az este során. Szomorkás R&B vibe-ok, flegma trap lányok dalai, és széttorzított alapú bangerek biztosan kerülnek a lejátszási listába, pont úgy, ahogy DJ N1CE szettje során is.

Tip-toeing in my Kendricks

Ha ez mind nem lenne elég, az este folyamán a vendégek közt kisorsolunk egy Kendrick LamarNike React Element 55 “Multi-Platinum” lépőt a Footshop felájánlásából. Készülj, mert a hiphop és a sneaker klutúrabeli tudásodra is szükséged lesz, ha ebben szeretnél hazatipegni. 

További és későbbi infókért jelöljétek a Facebook eseményt, ott tali!

Hozzászólások

Érdekes lehet