Keresés

Rövid, de szórakoztató volt a szülinapi pop-up Will Smith koncert

P. Nagy Dávid - 2019.09.26. 22:44
Will Smith – legjobb barátja, DJ Jazzy Jeff társaságában - minden energiáját beletette tegnapi születésnapi minikoncertjébe, melyen maréknyi slágerük került terítékre. A Szent István téren felállított színpadon elhangzott a Gettin' Jiggy Wit It, a Miami, a Summertime, a Switch, valamint az Aladdin betétdal, a Friend Like Me (melynek remakejében Smith alakítja a Dzsinit), de a Wild Wild West, és a Men in Black híres filmzenéi már nem fértek bele a rövidke 20 percbe.


Az egész legnagyobb negatívuma, hogy az esemény kezdeti spontán érzetét erősen lerombolta a Gemini Man promója, a rendező színpadra rángatásával egyetemben. Felesége Jada, többek közt az Avengers sztár, Anthony Mackie segítségével meghitt köszöntésben részesítette a rapperből sorozat- és filmszínésszé lett világsztárt, akit leginkább hiperaktív, állandóan vidám személyisége miatt szeretünk.


Befejezésképp szólótáncikát is lejtett, és a tűzijátékviharban a világbajnok magyar hiphoptánccsapat, a No Comment is kisegítette energetikus fináléjában Kovácsékat, akiket a szemerkélő eső sem tántorított el.Hozzászólások

Érdekes lehet